• Porcelænshaven 1, 1. sal, 2200 Frederiksberg

  • +4538153599

  • kp.dbp@cbs.dk

Nyheder


UGENS POSTER: Foundation Impact in Spain – A Stakeholder Approach

29 aug Emma Sander Poulsen 0 Uncategorized

Denne uges poster, Foundation Impact in Spain – A Stakeholder Approach, er forfattet af Marta Rey-Garcia fra University of A Coruña. Her præsenteres landskabet af fonde i Spanien, der har en af Europas største populationer af almennyttige fonde. Hvad angår privat gavegivning af velgørende og almennyttig art er Spanien placeret midt i feltet af europæiske lande. Rey-Garcia gennemgår kort den spanske fondshistorie og præsenterer i forlængelse af dette nogle utilsigtede konsekvenser, der er knyttet til mangelfuld supervision af almennyttige fonde.
Marta Rey-Garcia er lektor ved the School of Economics and Business of the University of A Coruña. Hun er stiftende medlem af bestyrelsen for det europæiske forskningsnetværk om filantropi, ERNOP.

Den 12. juli 2017 afholdt Center for Civilsamfundsstudier i samarbejde med Carlsberg Academy en posterkonference med overskriften ’The Societal Significance of European Foundations’. En række europæiske forskere formidlede deres resultater ved hjælp af forskningsbaserede posters udviklet til lejligheden.

På baggrund af disse erfaringer lancerer vi her på hjemmesiden et nyt koncept, UGENS POSTER, der vil præsentere eksempler på indlæg fra konferencen.  Der vil en gang om ugen blive præsenteret en ny poster, der formidler forskning om fonde i en europæisk kontekst

Leave a comment