• Porcelænshaven 18A, 2. sal, 2200 Frederiksberg

  • +4538153599

  • kp.dbp@cbs.dk

Nyheder


Foundation Impact in Spain – A Stakeholder Approach

0 Uncategorized

Denne uges poster, Foundation Impact in Spain – A Stakeholder Approach, er forfattet af Marta Rey-Garcia fra University of A Coruña. Her præsenteres landskabet af fonde i Spanien, der har en af Europas største populationer af almennyttige fonde. Hvad angår privat gavegivning af velgørende og almennyttig art er Spanien placeret midt i feltet af europæiske lande. Rey-Garcia gennemgår kort den spanske fondshistorie og præsenterer i forlængelse af dette nogle utilsigtede konsekvenser, der er knyttet til mangelfuld supervision af almennyttige fonde.
Marta Rey-Garcia er lektor ved the School of Economics and Business of the University of A Coruña. Hun er stiftende medlem af bestyrelsen for det europæiske forskningsnetværk om filantropi, ERNOP.

Den 12. juli 2017 afholdt Center for Civilsamfundsstudier i samarbejde med Carlsberg Academy en posterkonference med overskriften ’The Societal Significance of European Foundations’. En række europæiske forskere formidlede deres resultater ved hjælp af forskningsbaserede posters udviklet til lejligheden.

Leave a comment