• Porcelænshaven 1, 1. sal, 2200 Frederiksberg

  • +4538153599

  • kp.dbp@cbs.dk

Nyheder


UGENS POSTER: Foundations in Europe – A Comparative Analysis

21 aug Emma Sander Poulsen 0 Uncategorized

Den 12. juli 2017 afholdt Center for Civilsamfundsstudier i samarbejde med Carlsberg Academy en posterkonference med overskriften The Societal Significance of European Foundations. En række europæiske forskere formidlede deres resultater ved hjælp af forskningsbaserede posters udviklet til lejligheden.

På baggrund af disse erfaringer lancerer vi her på hjemmesiden et nyt koncept,  UGENS POSTER, der vil præsentere eksempler på indlæg fra konferencen.  Der vil en gang om ugen blive præsenteret en ny poster, der formidler forskning om fonde i en europæisk kontekst.

Professor Anker Brink Lund, der er forskningskoordinator ved CBS Center for Civil Society Studies, skyder det nye koncept i gang med sin poster: Foundations in Europe – A Comparative Analysis, der kategoriserer europæiske fonde i fire kategorier. For det første baseret på antallet af almennyttige fonde i forskellige lande. For det andet landenes giving score, der kortlægger privat filantropi i bredere forstand.  Danmark er på førstepladsen i den første kategori, men klarer sig ikke nær så flot i den anden.

Leave a comment